Er Vorn ryggsekker kun for fjelljegeren?

jun 17, 2021

Svaret på det spørsmålet er nei. Våre jaktryggsekker med det patenterte QRR-systemet fungerer like godt i alle former for jakt.Med våpenet godt beskyttet i sekkens våpenrom, har du hendene fri, noe som muliggjør enklere bruk av kikkert eller andre optiske eller elektroniske hjelpemidler.

For hundeføreren gir jaktsekken en behagelig avlastning for kroppen de lange dagene i tett skog eller kupert terreng.

Mange jegere tenker kanskje at de ikke har bruk for en ryggsekk, men vi kan garantere at måten du bærer våpenet på vil vinne over mange.

En jaktdag kan se veldig forskjellig ut avhengig av flere faktorer.

Vorn-produkter har vært en anerkjent følgesvenn blant jegere i 40 land siden 2012. Alt fra fjelljegere i Norge, Østerrike, Frankrike og New Zealand til forfølgende og drevne jegere i Sverige, Tyskland, Danmark og Polen.

I dag finnes det tre størrelser på Vorn jaktsekker

LT12 på 12L for jegeren eller hundeføreren som bare vil ha med det nødvendige til EV30 på 30L og EV45 på 45L for de som skal tilbringe flere dager i felt eller rett og slett trenger å ha med mye utstyr.

Det nyutviklede stive rammesystemet i EV30 og EV45 gjør din Vorn-ryggsekk til en stabil skytestøtte som gir deg ekstra støtte for litt lengre skudd enten i sittende eller liggende.