Jaktsekk

Vorn lager jaktsekker av høy kvalitet tilpasset jegerens behov.
Vi tilbyr tre forskjellige størrelser, som hver og en har egne egenskaper knyttet til forskjellige jaktbehov og jakttyper.

Jaktsekk

Det er mange faktorer som skal tilfredsstilles for å lage en god jaktsekk. Vi som jegere er ofte ute og går i mange timer i ulent terreng og bærekomfort er derfor viktig. Vi ønsker samtidig å være så stille som mulig under jakten, og da er det fint med en jaktsekk som er laget av lydløst materiale.

Du må ha plass til utstyret du trenger til den gitte jakten og det er fordelaktig om en jaktsekk gir mulighet til å feste tilleggsprodukter som rypesekk, kikkertbeholder eller ekstra vesker. En sekk som gir mulighet for ulike type skytestillinger gir oss som jegere flere skuddmuligheter og en mer effektiv jakt.

Mange av oss synes også det er behagelig å kunne bære riflen eller haglen i sekken, men likevel ha våpenet lett tilgjengelig. Dette er alle egenskaper som du får i en Vorn jaktsekk.

Hvorfor velge en VORN jaktsekk:

– Trygt og tilgjengelig bærersystem for ditt våpen
– God bærekomfort
– Laget av kvalitetsmateriale
– Tilpasset jegeren
– Mulighet for å feste tilleggsprodukter til sekken
– Stille materiale
– Sekkene er tilpasset forskjellige jakttyper og behov
– Jaktsekken gir mulighet for forskjellige skytestillinger
– Enkel høydejustering tilpasset din rygg

Forskjellige jaktsekker til forskjellig behov

Akkurat som at det er forskjellige jakttyper, har jegere forskjellige typer behov når det kommer til jaktsekk. Den største forskjellen er ofte størrelsen på sekken, hvor mange gjerne ønsker en stor sekk som rommer mye utstyr, mens andre ikke har behov for å ha med seg like mye.

Du har gjerne behov for telt og sovepose, når du skal overnatte, mens andre ganger ikke har behov for mer enn litt mat og drikke. Våre jaktsekker kommer derfor i 3 ulike størrelser slik at jaktsekken er tilpasset ditt behov og din måte å jakte på. Sekkene får man i størrelsen 12 liter, 30 liter og 45 liter.

Samtlige sekker er selvfølgelig utstyrt med vår patenterte Quick Rifle Release funksjon som påser at du kan bære ditt våpen trygt og lett tilgjengelig.

Anbefalte innlegg

Dag Leirdal ble kvitt ryggproblemene

Dag Leirdal ble kvitt ryggproblemene

Dag er en aktiv og lidenskapelig fuglejeger som bruker store deler av året på jakt i Finnemarka sammen med hunden sin Odin, en Kleiner münsterländer...

Skytestillinger på jakt

et er ikke ofte vi jegere får ligge stabilt med to-foten godt plantet i pakken når vi skal avfyre skudd. På jakt varierer skytestillingen ofte ut...

Vorn ev30 vorn ev45 vorn lt|1
Vorn jaktsekk med hette

VORN EV45

vorn ev30 med hette

VORN EV30

Vorn lt12 med hette

VORN LT12

vorn rypenett

VORN DX30

vorn regntrekk

Vorn SR10

vorn multi pouch med kikkert

Vorn Multi Pouch