Quick rifle release

aug 19, 2019

Det som ofte kjennetegner en Vorn jaktsekk er det magiske oransje håndtaket man drar i for å få våpenet enkelt ut og klar for action. Vårt patenterte system gjør at du har hendene frie og kan fokusere på jakten samtidig som du raskt og pålitelig får våpenet tilgjengelig når du har behov for det.

Trygt og beskyttet våpen

Egenskapen for å løse ut våpenet med en Vorn Jaktsekk er fantastisk, men vel så viktig er våpenrommet som beskytter ditt våpen under jakten.  Våpenet vi har med oss på jakt har ofte en stor kostnad knyttet til seg, eller sentimental verdi. Optikken er også sårbar for støt, som fort kan ødelegge hele jakten. Ved å plassere ditt våpen i en Vorn jaktsekk reduserer du sjansen for at optikk og våpen får skader.

Det viktigste er ikke å få våpenet ut av sekken raskest mulig

Man får raskt tilgang til våpenet med en Vorn sekk på ryggen. Det er likevel viktig å tenke sikkerhet når man skal ha våpenet ut. Her gjelder det ikke å være raskest mulig, men at våpenet kommer sikkert i hendene dine å at pipen alltid peker i sikker retning. I tillegg vil man i mange sammenhenger bevege oss sakte for å ikke skremme viltet.

Øvelse gjør mester

Som med alt annet gjør øvelse mester. Dette gjelder også man på en effektiv måte skal ta ut våpenet av sekken. Vi anbefaler at du øver hjemme, gjerne foran speilet før du drar ut på jakt.  Da er du sikker på at teknikken sitter til jakten.

For inspirasjon kan du se vår youtubevideo: https://www.youtube.com/watch?v=WLBT3D65qSY