Om oss

Historien bak VORN Equipment

Det hele startet med en symaskin på hybelleilighet
i Trondheim

Ideen om Vorn og produktene som tilbys i dag startet i 2009 da gründeren, Eirik, var på toppjakttur på tiur. Etter en lang dag på ski med riflen hengende over skulderen dro Eirik hjem og lette etter en bedre måte å være våpenet på, men fant raskt ut at ingen av produktene på markedet dekket hans behov.

Eirik hold på denne tiden på med en master i produktutvikling. Interessen for jakt og produktutvikling resulterte i at det ikke tok lang tid før den første QRR prototypen var klar til testing og Vorn ble en realitet. Morfaren til Eirik har alltid vært en oppfinnertype og en person Eirik har lært mye av. Han sa «Det er nok skrot i verden. Skal du lage noe, gjør det skikkelig.» Det gjør vi i Vorn.

Fra hybelleiligheten til verden

Vi ønsker å tilby våre produkter til jegere over hele verden. Det finnes allerede forhandlere i store deler av verden, og vi ønsker å fortsette denne veksten for å kunne tilby våre produkter og gi alle jegere en bedre jaktopplevelse .

Enten om du jakter hjort på Vestlandet i Norge, Bjørn i Canada eller villgås i Tyskland, vil en Vorn sekk være et fornuftig valg for sikker og stabil bæring av ditt våpen.

Menneskene i Vorn

Alle som jobber i Vorn er lidenskapelig opptatt av jakt eller friluftsliv og forstår viktigheten av godt utstyr. At mange av de ansatte selv er jegere gjør at vi har en god forståelse for jegerens behov, og i tillegg til profesjonell produktutviklingskompetanse kan bruke egne erfaringer som grunnlag for beslutninger. Alt vi gjør, gjøres grundig. Vi tror på å ta beslutninger på et godt fundert grunnlag og at presisjon er viktig for å komme frem til best mulig resultater.

Vorn har i dag 6 ansatte, som alle er stortrives med å få jobbe med et produkt de har stor tro på kan gjøre jaktopplevelsen bedre for så mange mennesker over hele verden.

Våre verdier

Kvalitet

Vorn ønsker at høy kvalitet skal kjennetegne alle sider av selskapet.

 

Innovativ

Vorn er opptatt av å tenke innovativt, se fra nye vinkler og stadig søke forbedring.

 

Pålitelig

Vorn skal oppfattes som, og være pålitelige ovenfor våre kunder, forhandlere og samarbeidspartnere.

Jaktsekker

Alle våre jaktsekker har Quick Rifle Release.

Vorn jaktsekk med hette

VORN EV45

vorn ev30 med hette

VORN EV30

Vorn lt12 med hette

VORN LT12

vorn multi pouch med kikkert

Vorn Multi Pouch

vorn rypenett

Rypenett

pose vorn regntrekk

Regntrekk