Tilbehør

Vi som jegere er forskjellige og har ulike preferanser for hva som er viktig under jakten. Vorn har derfor laget flere tilleggsprodukter som kan benyttes på våre jaktsekker.

Tilbehør

Vi som jegere er forskjellige og har ulike preferanser for hva som er viktig under jakten. Vorn har derfor laget flere tilleggsprodukter som kan benyttes på våre jaktsekker.

For fuglejegeren finnes det rypenett for enkelt å kunne transportere byttet. For den hardbarka jegeren som er ute i hardt regn- eller snøvær finnes det trekk som beskytter våpenet og sekken. For jegeren som ønsker ekstra lommer finnes avtakbar utstyrslomme.

utstyrslomme festet til vorn sekk

Ekstra plass med utstyrlomme

Vår utstyrslomme festes enkelt på hoftebeltet eller skulderreimen. Den rommer 2 liter som gir god plass til ammunisjon, kikkert, avstandsmåler, mat eller hva du måte ønske å ha lett tilgjengelig. Utstyrtlommen er avtakbar og kan enkelt tas av og på sekken.

Få med deg fuglen med rypenett

Du kan enkelt feste vårt rypenett til din Vorn jaktsekk. Dette gir deg mulighet til å transportere byttet ditt og fortsette jakten. Rypenettet er avtakbart og kan enkelt tas av og på sekken. Det er godt ventilert og har elastisk toppåpning.

Beskytt våpenet ditt og jaktsekken med regntrekk

Vi klarer ikke alltid å styre været når vi er på jakt, og kan ofte oppleve kraftig regn eller snøvær mens vi er ute. I noen sammenhenger er også hardt regnvær et effektivt jaktvær. Da er det fornuftig å beskytte utstyret vi har med oss.

Vårt regntrekk påser at sekken og våpenet ditt holdes tørt uansett vær. Settet består av regntrekk til din Vorn sekk, regntrekk til våpenet og et signatrekk som påser at du er godt synlig om du ønsker det. Settet leveres komplett i en oppbevaringspose som tar liten plass.

Anbefalte innlegg

Dag Leirdal ble kvitt ryggproblemene

Dag Leirdal ble kvitt ryggproblemene

Dag er en aktiv og lidenskapelig fuglejeger som bruker store deler av året på jakt i Finnemarka sammen med hunden sin Odin, en Kleiner münsterländer...

Skytestillinger på jakt

et er ikke ofte vi jegere får ligge stabilt med to-foten godt plantet i pakken når vi skal avfyre skudd. På jakt varierer skytestillingen ofte ut...

Vorn jaktsekk med ustyrslomme
Vorn jaktsekk med hette

VORN EV45

vorn ev30 med hette

VORN EV30

Vorn lt12 med hette

VORN LT12

vorn rypenett

VORN DX30

vorn regntrekk

Vorn SR10

vorn multi pouch med kikkert

Vorn Multi Pouch